fbpx

Gisteren werden de nieuwe corona maatregelen door onze overheid aangekondigd voor de komende weken. Goed nieuws; wij mogen open blijven! 

Onze lessen zullen zoveel mogelijk doorgaan zoals je dat van ons de afgelopen weken gewend bent. We zien dit als een groot compliment voor de inzet van ons personeel en alle leden van de afgelopen weken. Laten we met z’n allen ons best blijven doen om de regels goed na te blijven leven en afstand te houden. Zodat iedereen ook in de toekomst kan blijven trainen. Gezondheid, vitaliteit en weerbaarheid is juist nu belangrijker dan ooit.

Ondanks dat we open mogen blijven, zullen er wel een aantal zaken aangepast worden. Hieronder vind je een uitleg van onze belangrijkste regels.

Heb je nog vragen naar aanleiding van de nieuwe maatregelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan per mail, telefonisch (010-4600260) of aan de balie.

Belangrijkste regels voor 18+

  • Houd te allen tijde 1,5m afstand. Ook als je een mondkapje draagt en in de les.
  • Wij adviseren bij binnenkomst in de sportschool een mondkapje te dragen. Deze mag tijdens het sporten weer af.
  • Al ons personeel draagt een mondkapje. Behalve als er door de leraar actief wordt deelgenomen aan de les, dan kan hij/zij dit zonder mondkapje doen.
  • Bar en kleedkamers zijn gesloten.
  • Binnen sporten met max 30 personen is toegestaan. Onze individuele Fitness en groepslessen zullen daarom doorgaan zoals je van ons de afgelopen weken gewend bent. Ook onze trainingen op de Patio (Spinning en Outdoor Challenge) vallen hieronder.
  • Voor onze buitenactiviteiten hanteren wij groepjes van max. 4 personen. Hieronder vallen de volgende lessen: Running, Fitwalk, Nordic Walking. De instructeurs van deze lessen zullen dit coördineren.
  • De judo- en karatelessen gaan gewoon door. Voor 18+ leden zullen de oefeningen aangepast worden om de afstand te kunnen bewaren. Jeugd t/m 17 jaar hoeft tijdens het sporten geen afstand te bewaren. Er mag door hen dus ook tijdens het trainen contact gemaakt worden.