fbpx

Sinds kort is de leiding van Tino Hoogendijk Sport & Fitness in handen van ondernemersstel Chris en Marieke. Misschien heb je ze al gezien in de sportschool de afgelopen weken. In juli namen zij het stokje over van Tino en Tineke, die na bijna 50 jaar met pensioen zijn gegaan.

Chris en Marieke zijn al 16 jaar een stel en wonen samen met hun dochter Liv van 6,5 en hun 2 honden in Naaldwijk. Chris komt uit een echte winkeliersfamilie. Zijn familie startte in 1885 een winkel in Naaldwijk, sinds 1969 een franchise van HEMA. Later kwam daar nog een vestiging in de Lier bij. Beide HEMA-filialen worden op dit moment gerund door Chris en Marieke. Tot een aantal jaar geleden was Chris daarnaast nog voorzitter van de winkeliersvereniging in Naaldwijk. Na het beëindigen van zijn werkzaamheden bij de vereniging, had hij ineens veel tijd over en besloot iets nieuws te gaan doen. Een langgekoesterde droom was om meer met sport en gezondheid te doen en zo kwamen zij via via bij Tino Hoogendijk Sport & Fitness terecht. Voor Tino en Tineke een mooi moment om met pensioen te gaan en het stokje over te dragen aan Chris en Marieke.

Chris en Marieke zijn beide enthousiaste sporters, maar geven zelf geen sportles. Chris doet aan Fitness, Body Weight Training en Calisthenics en Marieke doet aan Fitness, Yoga en Pilates. Binnen de sportschool zal Chris zich gaan bezighouden met personeelszaken en het dagelijkse management en Marieke richt zich met name op de administratie. Of zoals ze zelf zeggen: “Marieke doet de achterkant en Chris de voorkant”.

Chris en Marieke hebben heel veel zin om dit nieuwe avontuur aan te gaan en zijn met veel enthousiasme aan de slag gegaan. Je komt ze de komende tijd vast wel een keertje tegen.