fbpx

Met heel veel plezier laten we jullie weten dat we op woensdag 1 juli weer officieel onze deuren mogen openen! Uiteraard zijn we nog wel aan wat regels gebonden.

De komende weken zullen we waar nodig ons protocol steeds bijstellen of versoepelen. Zo is de bar nu bijv., nog niet open, maar zien we wel mogelijkheden dit binnenkort wel te doen. We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Reserveren
Het is voor ons belangrijk om precies te weten hoeveel mensen er naar de lessen komen. Daarom is het noodzakelijk om te reserveren voor je trainingen. Dat kan via onze app CompedFit. Kom je er niet uit, dan kun je ook telefonisch reserveren. En voor de volgende keer leggen we je graag uit hoe onze reserveringsapp werkt.
Ook voor de individuele fitness geldt dat je moet reserveren. We werken hierbij met tijdsblokken van 75 min.
Alleen voor de jeugdlessen hoef je niet te reserveren.

Protocol
Om de 1,5m afstand te kunnen bewaren, zijn we aan regels gebonden. Deze kun je terugvinden in ons uitgebreide protocol. De belangrijkste regels zijn:

  • Kom niet eerder dan 5 min voor je les begint naar de sportschool.
  • In de sportschool geldt 1 richtingsverkeer. Je komt via de voordeur binnen, gaat naar de betreffende zaal en via de deur van de zaal verlaat je na de les het pand.
  • De kleedkamers en bar zijn voorlopig nog gesloten. Zorg daarom dat je in sportkleding naar de club komt en neem eigen drinken mee. Er is wel bij elke zaal ruimte om je schoenen te wisselen en je tas neer te leggen.
  • De verschillende ruimtes zullen we vooraf aan de lessen koelen d.m.v. airco. Tijdens de lessen zullen we de ruimtes zoveel mogelijk ventileren door het openen van ramen en deuren. Het is helaas niet toegestaan om de airco te gebruiken als er leden aanwezig zijn in het pand.