fbpx

Over Tino Hoogendijk Sport & Fitness

Sport & Fitnesscentrum Tino Hoogendijk bestaat al sinds 1974.

Het is bijna niet meer voor te stellen, maar destijds was Tino Hoogendijk de enige sportschool in Vlaardingen. De fitnesswereld was een totaal nieuwe branche, fitnessaparatuur bestond nog niet en bewegen op muziek stond nog in de kinderschoenen. In 45 jaar is er heel wat veranderd en hebben we een hoop meegemaakt. Met trots kijken we terug op de afgelopen jaren.

Tino volgde zijn opleiding op het CIOS in Overveen. Van jongs af aan was hij zelf beoefenaar van het wedstrijdjudo; werd 2x kampioen van Nederland, 2e bij de Europese kampioenschappen en 1e en 3e bij de militaire Wereldkampioenschapen. Ook behaalde hij de vijfde dan judo. Hij heeft zich gespecialiseerd in judolessen, conditietraining, Fitnesstraining en afslankprogramma’s.

Tineke volgde haar opleiding aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Ze heeft zich gespecialiseerd in bewegen op muziek (o.a. Jazz en Aerobics) en is een kei in het motiveren van mensen.

Samen voeren Tino en Tineke sinds 1974 de directie. In de vroege jaren deden zij alles zelf: schoonmaak, administratie, organisatie en natuurlijk les geven. In de loop der jaren zijn er steeds meer mensen bijgekomen en zijn Tino en Tineke zich steeds meer gaan richten op het management. Momenteel is er een club van zo’n 50 enthousiaste medewerkers dag in dag uit aan het werk.

Tino en Tineke hebben een grote passie voor gezond leven en bewegen en dragen dit uit. Al 45 jaar weten zij dit enthousiasme over te brengen op hun leden en medewerkers. Wij heten nieuwe leden graag welkom in onze sportschool en hopen bij te kunnen dragen aan een gezonde leefstijl voor iedereen.