fbpx

Personal training

Met Personal Training kun je intensief werken aan jouw persoonlijke, sportieve doelen. Individueel of met z’n tweeën ga je samen met je trainer aan de slag.

Ramon Ruisaard

Ik zal mij even kort voorstellen; mijn naam is Ramon Ruisaard en ik ben inmiddels al ruim 10 jaar bij Tino Hoogendijk actief. Al zo lang als dat ik mij kan herinneren ben ik bezig met sport, het begon met korfbal en badminton, later ben ik gaan wielrennen en mountainbiken en ben ik veel in de bergen te vinden.

Na 2 jaar stage bij defensie ben ik tijdens mijn opleiding Sport & Bewegen hier terecht gekomen bij Tino Hoogendijk en heb ik mij ontwikkeld tot allround instructeur van verschillende lessen zoals Pilates, power, spinning, outdoor challenge, groepsfitness en individuele fitness.

Daarnaast ben ik mij gaan richten op personal training om zo iedereen nog beter te kunnen helpen bij het behalen van je doel. We gaan samen hard aan de slag om iedere training weer met veel plezier alles eruit te halen wat erin zit, om zo je doelen te bereiken en vast te houden!

Ben je enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak en dan hoop ik snel aan de slag te kunnen!

Paquita Domenie

Mijn naam is Paquita, ik ben een echte Schiedammer die met veel plezier les geeft bij Tino Hoogendijk.

Na mijn middelbare school ben ik begonnen met de sportopleiding op het ROC Mondriaan in Den Haag. Hier heb ik het profiel ´Lifestyle´ gekozen en ben uiteindelijk afgestudeerd als ´Voedingsconsulent´ & ‘Lifestyle coach’

Vanaf het eerste moment dat ik voet zette in de sportschool, was ik er niet meer weg te slaan. Ik begon als stagiaire maar kreeg uiteindelijk een baan aangeboden die ik zonder twijfel heb aangenomen. In de sportschool geef ik onder andere Personal Training, Fitness Begeleiding, Spinning, Conditietraining, Total Fitness, Pilates, Outdoor Challenge, PowerPump, Steples en ben ik betrokken bij de Afslankcursus. Dit doe ik allemaal met veel plezier!

Ik ben nog lang niet klaar met studeren, de opleiding voeding en diëtetiek is de volgende stap die ik wil maken. Alle vragen die jij hebt met betrekking tot voeding of een gezonde leefstijl, kan ik voor je beantwoorden.

Trainen onder begeleiding van mij betekent het beste uit jou naar boven halen. Hetgeen waar jij sterk in bent benadrukken en de zwakke punten versterken. 

Jim Schuilenburg

Mijn naam is Jim Schuilenburg en je kunt bij mij terecht voor Personal Training.

Je zou kunnen zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt. Zelf sport ik van kleins af aan met veel plezier. Mijn eerste sportieve ervaringen waren met turnen en later ben ik ook gaan voetballen.

Na mijn middelbare school ben ik begonnen met de sportopleiding CIOS in Goes. Hier heb ik het profiel Fitness gevolgd en afgerond. Daarnaast heb ik ook de keuzevakken kitesurfen en allround looptrainer afgerond.

Tijdens mijn schoolperiode bij het CIOS ben ik ook in contact gekomen met Tino Hoogendijk Sport en Fitness. In eerste instantie ben ik als stagiaire begonnen en heb later de kans gekregen om te blijven.

Naast Personal Trainingen geef ik ook nog een aantal andere lessen zoals: Conditie Training, Spinning, (senioren) Total Fitness, BoksFit en Fitness begeleiding.

Trainen onder begeleiding van mij betekent hard werken op je eigen niveau, zodat je net dat steuntje in de rug krijgt om het beste uit je training te halen. Plezier, respect en hard werken zijn aspecten die bij elke training van mij terug zullen komen.