fbpx

Personal training

Met Personal Training kun je intensief werken aan jouw persoonlijke, sportieve doelen. Individueel of met z’n tweeën ga je samen met je trainer aan de slag.

Jim Schuilenburg

Mijn naam is Jim Schuilenburg en je kunt bij mij terecht voor Personal Training.

Je zou kunnen zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt. Zelf sport ik van kleins af aan met veel plezier. Mijn eerste sportieve ervaringen waren met turnen en later ben ik ook gaan voetballen.

Na mijn middelbare school ben ik begonnen met de sportopleiding CIOS in Goes. Hier heb ik het profiel Fitness gevolgd en afgerond. Daarnaast heb ik ook de keuzevakken kitesurfen en allround looptrainer afgerond.

Tijdens mijn schoolperiode bij het CIOS ben ik ook in contact gekomen met Tino Hoogendijk Sport en Fitness. In eerste instantie ben ik als stagiaire begonnen en heb later de kans gekregen om te blijven.

Naast Personal Trainingen geef ik ook nog een aantal andere lessen zoals: Conditie Training, Spinning, (senioren) Total Fitness, BoksFit en Fitness begeleiding.

Trainen onder begeleiding van mij betekent hard werken op je eigen niveau, zodat je net dat steuntje in de rug krijgt om het beste uit je training te halen. Plezier, respect en hard werken zijn aspecten die bij elke training van mij terug zullen komen.

Jeroen Visser

Hallo, ik ben Jeroen Visser, geboren in Vlaardingen.

Van jongs af aan was het mijn wens om sportleraar te worden. Dat is de reden dat ik na het voortgezet onderwijs de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijk Opvoeding) ben gaan volgen. Ik heb dit met succes behaald! In het laatste jaar ben ik mij gaan specialiseren op Fitness gebied en behaalde de Fitvak A + B diploma’s.

Dankzij mijn stage in 2010 kwam ik terecht bij Tino Hoogendijk Sport & Fitness, wat uiteindelijk resulteerde in een baan. In de sportschool geef ik onder andere Fitnessbegeleiding, Spinning, Conditietraining, Total Fitness, Cross Challenge, Outdoor Challenge, PowerPump en ben ik betrokken bij de Afslankcursus, dit doe ik met veel plezier. Tijdens de individuele begeleiding groeide mijn interesse in Personal Training. Na het volgen van de opleiding ben ik in het bezit van een NASM Personal Training certificaat. Inmiddels ben ik al zo’n 5 jaar werkzaam als Personal Trainer.

Kenmerken van mijn trainingen zijn: serieus, plezier, uitdaging en variatie. Ik stel mij in dienst van de sporter, zodat ieder zijn doel kan bereiken!

Sport is voor mij de ‘speelgoedafdeling’ van het leven. En ik wil dit graag aan iedereen overbrengen, om zo te zorgen voor een gezond en plezierig leven. Want wie zich FIT voelt…